UPTIME CONCEPT. #SimplyMyTruck

MET DE HOOGSTE UPTIME WORDEN DE GROOTSTE BESPARINGEN GEREALISEERD

Het UPTIME CONCEPT garandeert een maximale betrouwbaarheid, een maximale uptime en uiteraard een uitstekende after sales dienstverlening. Dit resulteert in uitzonderlijk lage bedrijfskosten en is hiermee dé sleutel tot de winstgevendheid.

TÜV: MAN trucks zijn het betrouwbaarst
De MAN trucks hebben zich altijd al onderscheiden door hun hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit wordt ook al jarenlang bevestigd door het Duitse onderzoeksbureau TÜV. Jaar in, jaar uit komt MAN als het meest betrouwbare truckmerk uit de testresultaten.


Kwalitatief, hoogwaardige componenten

De MAN trucks kunnen jaarlijks alleen maar als winnaar uit de betrouwbaarheidstesten komen, als alle componenten van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn.

Nieuwe elektro architectuur
De nieuwe, intelligente elektronische architectuur in de nieuw MAN truck draagt bij aan een hogere betrouwbaarheid en efficiency en wordt gekenmerkt door:

  • Efficiënte kabelbomen met minder connectoren;
  • Bediening van o.a. airco, verwarming, ramen, luik en licht bij uitgeschakeld contact;
  • Gedetailleerde foutdiagnose voor kortere stilstand.

 

Kwalitatief, hoogwaardige componenten

Minimale downtime

Maximale uptime bij MAN betekent minimale downtime dankzij MAN ServiceCare, onze uptime garantie en de MAN Driver App.
 

MAN Uptime garantie
Met de MAN Uptime Garantie, als optie bij een MAN servicecontract, bent u verzekerd van transport. Als de reparatie aan de truck langer dan 1 dag duurt, regelt MAN kosteloos vervangend vervoer en keert MAN elke dag € 180 uit voor een maximale periode van 14 dagen.

Minimale downtime


MAN connected Solutions

Pro-actief onderhoud en geoptimaliseerd wagenparkbeheer en analyse verhogen uptime en reduceren dus kosten. MAN biedt exclusief voor MAN-voertuigen op maat gemaakte, digitale oplossingen.


Wagenparkbeheer

MAN Essentials (basis)

Met MAN Essentials heeft u de belangrijkste voertuigdata altijd in beeld. Registreer eenvoudig uw MAN op het RIO Platform. De toegang wordt dan automatisch geactiveerd.

MAN Advance (upgrade)

Van statusmonitoring en trajectevaluatie tot en met individuele trendanalyses, met MAN Advance heeft u uw gehele MAN wagenpark goed onder controle. U kunt via het dashboard de gebruiksdata van zowel afzonderlijke voertuigen als voor voertuiggroepen tot een tijdsbestek van 25 maanden analyseren.

MAN Bridge

Maak met de telematica-boordmodule2 uw MAN vrachtwagen gereed voor de toekomst: de basisdienst opent ook voor uw voorraadmodellen de digitale servicewereld van de marketplace en het RIO Platform. MAN Bridge biedt u bovendien voor uw gehele wagenpark toegang tot een uniform, gezamenlijk voertuigmanagement.


Onderhoudsmanagement

MAN ServiceCare

Proactief onderhoudsmanagement met MAN ServiceCare betekent dat dankzij tijdige planning van onderhoudsafspraken er meer voertuigen ter beschikking staan. Per e-mail ontvangt u berichten over toekomstige onderhoudsafspraken. Het resultaat zijn zeer goed onderhouden voertuigen, een maximale voertuigbeschikbaarheid, een verminderd brandstofverbruik en een vergemakkelijking van de dagelijkse business.

MAN Maintenance

Werkplaatsafspraken en tankstops precies gepland: MAN Maintenance informeert u actueel. Via de cloud heeft u altijd toegang tot alle op onderhoud gerelateerde voertuiginformatie. Hiertoe behoren bijvoorbeeld ook terugkerende wettelijke termijnen, vulpeil voor brandstof, motorolie of ruitenwissersysteem en de actuele toestand van de remvoeringen.


Chauffeur Support

MAN Driver-app

De MAN Driver-app vereenvoudigt de dagelijkse werkzaamheden van de chauffeur, zoals de pre-departure check, de MAN dealerzoekfunctie en diverse snelstartgidsen voor schakelaars en controlelampjes in de truck via de scanfunctie.

Via de smartphone van de chauffeur kan relevante informatie naar de voertuigparkmanager worden gestuurd. Hij kan deze vervolgens naar de in MAN ServiceCare gekozen MAN dealer doorsturen.

MAN Driver-app

MAN Connected CoDriver

Met een MAN Connected CoDriver training zijn uw chauffeurs nog zuiniger en veiliger onderweg: De MAN Coach begeleidt de chauffeur via de telefoon live in de cabine en geeft hem persoonlijke tips voor de besturing van de vrachtwagen en het gebruik van de MAN veiligheids- en assistentiesystemen.

MAN Connected CoDriver

MAN Compliant

Documenteer betrouwbaar en efficiënt de gegevens van de tachograaf en bestuurderskaart: MAN Compliant slaat de gegevens van uw voertuigen automatisch op in de cloud. Hier staan de gegevens in landspecifiek formaat gereed om op enig tijdstip naar uw lokale gegevensdrager te worden geëxporteerd

MAN Perform

Gebruik het potentieel van uw chauffeur: Met MAN Perform maakt u een overtuigende prestatieanalyse van uw chauffeurs en voertuigen. Individuele evaluaties en rapporten informeren u gedetailleerd over een niet optimale rijstijl en geven praktische tips hoe uw chauffeur nog economischer kan gaan rijden.


CABIN CONCEPT

CABIN CONCEPT

DE MEEST INNOVATIEVE WERK- EN RUSTPLEK VOOR DE CHAUFFEUR

Lees meer
EFFICIENCY CONCEPT

EFFICIENCY CONCEPT

DE SLEUTEL TOT WINSTGEVENDHEID VOOR ELKE ONDERNEMER

Ontdek
FOTO'S KIJKEN

FOTO'S KIJKEN

ONTDEK ALLE DETAILS VAN DE NIEUWE MAN TRUCK 2020

Foto's kijken

Meer weten over de nieuwe MAN Truck?


Top