MAN TGX

Wanneer efficiƫntie en prestatie gecombineerd moeten worden

Maak een proefrit

MAN TGX

De MAN TGX in EfficientLine-uitvoering zet de nieuwe standaard in efficiƫnt transport op de lange afstand. Het is een van de zuinigste trekkers in zijn klasse. Hij heeft bovendien een zeer laag eigen gewicht, ook in Euro 6-uitvoering.

Proefrit aanvragen

D20 motor met Euro 6

En de truck rijdt, en rijdt, en rijdt: met de mogelijkheid om tot 1,5 miljoen kilometer af te leggen en met gemiddelde oliewisselintervallen van 140.000 km horen onze D20-motoren tot de betrouwbaarste in hun klasse. Zuinig, stil en vooral schoon ontzien onze zescilindermotoren met common-railinspuiting niet enkel uw portemonnee, maar ook het milieu. Wie daarnaast nog iets goeds wil doen voor de natuur, kan voor de D20-motoren ook brandstoffen op basis van paraffine tanken. Welke brandstofvariant u uiteindelijk ook kiest, de D20-motoren halen voor u het maximum uit elke druppel.


Waarom kiest u voor de TGX?

Meer kracht en nog hogere efficiëntie: de MAN TGX bewijst dat laag verbruik en optimaal krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn. Of het nu op de autosnelweg of in een zware toepassing op het bouwterrein is, dankzij zijn verschillende uitrustings- en motoriseringsvarianten is de MAN TGX perfect geschikt voor de vereisten van uw transportbedrijf. Onze betrouwbare en robuuste langeafstandswinnaar legt voor u probleemloos vele kilometers af - en uiterst voordelig.

De MAN TGX heeft alles aan boord wat uw bedrijf succesvoller maakt en het hart van de trucker sneller doet kloppen: optimaal rij- en wooncomfort en gelijktijdig veel koppel bij een laag brandstofverbruik. Dankzij de standaard en optionele efficiëntie- en assistentiesystemen bent u nog economischer en veiliger onderweg, in een truck die zo uniek is als uw bedrijf.