MAN TGX

Efficiëntie en prestatie gecombineerd

MAN TGX

Meer vermogen en nog hogere efficiëntie: de MAN TGX bewijst dat laag verbruik en optimaal krachtgebruik geen tegenstellingen hoeven te zijn. Of het nu op de autosnelweg of in een zware toepassing op het bouwterrein is, dankzij zijn verschillende uitrustings- en motoriseringsvarianten is de MAN TGX perfect geschikt voor de vereisten van uw transportbedrijf. Onze betrouwbare en robuuste langeafstandswinnaar legt voor u probleemloos vele kilometers af - en uiterst voordelig.

De MAN TGX heeft alles aan boord om uw bedrijf succesvoller te maken en het hart van de trucker sneller doet kloppen: optimaal rij- en wooncomfort en gelijktijdig veel koppel bij een laag brandstofverbruik. Dankzij de standaard en optionele efficiëntie- en assistentiesystemen bent u nog economischer en veiliger onderweg, in een truck die zo uniek is als uw bedrijf.

MAN TGX D15-motor met Euro 6

De innovatieve MAN D15-motor verlaagt het brandstofverbruik en draagt meer lading dankzij het lagere motorgewicht. Het moderne common rail-inspuitsysteem en de geïntegreerde brandstof-hogedrukpomp, die zorgt voor de fijnste verstuiving van de brandstof, maken de motor efficiënter en duurzamer. Het vereenvoudigde SCR-uitlaatgasnabehandelingssysteem verlaagt de onderhouds- en reparatiekosten dankzij langere service-intervallen van het dieselroetfilter. Dit biedt een langere levensduur voor de motor met de gebruikelijke MAN kwaliteit.

.